Jag håller just nu på att gå en kurs i hur man gör bra ekurser. Den är riktigt spännande och engagerade och jag vill sätta igång direkt. 

 
Problemet är väl att jag vill nog lära mig annat än gemene man vill lära sig om te just för att jag redan läst på om det så länge. 
 
Om du skulle gå en ekurs om te vad skulle du vilja lära dig då? 
 
Ha en bra dag 😃
 

Liknande inlägg

1 kommentarer

Felicia

24 Mar 2017 00:37

Jag är ganska okunnig när det kommer till te! Jag vet att det finns grönt, svart, vitt och örtte (och massa fler som jag inte kan namnet på), och vilken av dem jag själv föredrar att dricka men det är ungefär det. Jag skulle gärna vilja lära mig mer om de olika sorterna, skillnader (t.ex. mängden hälsosamma ämnen och koffein), temperatur på tevatten, tillbehör osv... kanske även historia om te om det finns mycket sådan. Nu kanske allt detta redan står på din blogg, men jag är ny läsare så jag får se mig omkring lite :-)

Svar: Tack för tipsen om vad andra vill lära sig om te. Det är ju lite det som är fördelen med en kurs av något slag, man behöver inte leta överallt. Hade jag lärt mig via en kurs (istället för att leta själv och helt enkelt läsa allt jag kommer över) så hade jag nog lärt mig betydligt snabbare :) Är du intresserad av att gå en kurs (eller vill få mer info om det när jag väl knåpat ihop en) så kan du skicka din mejladress till tealovers.se@outlook.com, skriv att det handlar om e-kursen så att jag inte missförstår
Linnea

Kommentera

Publiceras ej