Jag har inte hunnit skriva så mycket på senare tid eftersom jag har haft mycket att göra med mitt företag.
Jag ska nämligen i fortsättningen inte bara dricka te, läsa om te och skriva om te utan även sälja te i min egna tebutik, jag har bara inte velat skriva om det innan det börjar komma igång. Men nu vilken dag som helst så kommer tebutiken att vara igång så nu vågar jag skriva om det.
 
Jag har drömt om att starta en tebutik i över 10 år, en tebutik för alla som älskar te men som kanske inte kan komma till en tebutik. Därför blir tebutiken på nätet, vilket är ganska praktiskt då jag kan jobba hemifrån.
 
Så De senaste dagarna har jag, hållit på och lagt in varor, fotat, bestämt priser, skrivit saker till hemsidan, skrivit om saker till hemsidan, kollat upp lagar och regler en extra gång och skrivit om saker igen.
 
Så med allt detta skrivande har jag inte riktigt orkat att skriva mer. Men eftersom det mesta inte behöver skrivas om sen på ett tag så kommer jag nog att orka att skriva mer här.
 
Företaget heter tealovers, just för att det är för teälskare och såklart säger jag till när det faktiskt går att gå in i e-butiken.
 
Jag har också gjort en facebooksida för butiken vilket var en helt ny erfarenhet också. Jag börjar misstänka att andra inte lusläser avtal då man går med i sidor osv för annars får man ju inte göra annat.
 
Förhoppningsvis kommer mitt nästa inlägg vara mer frestande för smaklökarna :)
 
Loggan som min syster gjort, den är inspirerad av stämplarna under importerat porslin
facebook, företaget,