Jag har inte hunnit skriva så mycket på senare tid eftersom jag har haft mycket att göra med mitt företag.
Jag ska nämligen i fortsättningen inte bara dricka te, läsa om te och skriva om te utan även sälja te i min egna tebutik, jag har bara inte velat skriva om det innan det börjar komma igång. Men nu vilken dag som helst så kommer tebutiken att vara igång så nu vågar jag skriva om det.
 
Jag har drömt om att starta en tebutik i över 10 år, en tebutik för alla som älskar te men som kanske inte kan komma till en tebutik. Därför blir tebutiken på nätet, vilket är ganska praktiskt då jag kan jobba hemifrån.
 
Så De senaste dagarna har jag, hållit på och lagt in varor, fotat, bestämt priser, skrivit saker till hemsidan, skrivit om saker till hemsidan, kollat upp lagar och regler en extra gång och skrivit om saker igen.
 
Så med allt detta skrivande har jag inte riktigt orkat att skriva mer. Men eftersom det mesta inte behöver skrivas om sen på ett tag så kommer jag nog att orka att skriva mer här.
 
Företaget heter tealovers, just för att det är för teälskare och såklart säger jag till när det faktiskt går att gå in i e-butiken.
 
Jag har också gjort en facebooksida för butiken vilket var en helt ny erfarenhet också. Jag börjar misstänka att andra inte lusläser avtal då man går med i sidor osv för annars får man ju inte göra annat.
 
Förhoppningsvis kommer mitt nästa inlägg vara mer frestande för smaklökarna :)
 
Loggan som min syster gjort, den är inspirerad av stämplarna under importerat porslin
facebook, företaget,

Liknande inlägg

2 kommentarer

Jeanette

27 Apr 2015 16:39

Grattis till din butik! Vad roligt. Ser fram emot att höra om hur det går!
Själv är jag kaffetunna men maken älskar te. Jag ska tipsa honom om din sida! Han uppskattar kunskap och god kvalitet.
Lycka till nu! kram /Jeanette (från ifokus)

Svar: Tack och kul att du hittat hit :)Hittar han nått han gillar i min butik får han skriva i meddelandet att han är din man så kan jag skicka med lite provsmakspåsar på teer som kanske till och med du skulle gilla. Jag gillar att försöka att hitta teer som passar olika, gärna då det är lite mer utmaning som tex kaffedrickare :)
Linnea

Rita-S

27 Apr 2015 17:15

åh men så underbart! Får kika in då, här konsumeras ju te :D Och te är underbar present att ge bort till nästan vem som helst!

Svar: kika gärna in och även om butiken kommer att vara lite såhär i början så säg bara till om du tycker det är nått nödvändigt som fattas tex :)
Linnea

Kommentera

Publiceras ej